31 oktober
Alle stemmers op Projectkoor Experience bedankt

Optreden van Projectkoor Experience tijdens het Cultureel Lint in Weert

Projectkoor Experience wil alle stemmers van de Rabo Clubsupport actie bedanken voor hun stem op Projectkoor Experience. Wij werken aan ons repertoire tijdens de repetities om voor u mooi concerten en optredens te geven.

In de zonovergoten tuin van het Brigittinessenklooster heeft Projectkoor Experience haar unieke en hopelijk enige optreden gegeven in de anderhalve meter samenleving.
Het koor en combo genoot om onder leiding van hun enthousiaste dirigente het repertoire waar zo lang op gerepeteerd was eindelijk ten gehore te brengen.
Projectkoor Experience werd gestimuleerd door het publiek dat aandachtig luisterde en genoot van het optreden.
Het plezier in het zingen uitte zich door het zingen van een koorklassieker buiten het officiële optreden met aangename verrassingen.

Inmiddels is Projectkoor Experience gestart met de repetities voor de komende geplande concerten.
De ideeën beginnen weer te bruisen en nieuwe plannen worden gemaakt voor nieuwe optredens en concerten.
Projectkoor Experience houdt u op de hoogte en hoopt van harte geplande optredens en concerten niet meer afgelast hoeven te worden.

Projectkoor Experience heeft afscheid moeten nemen van haar vaste repetitie locatie de Bellevue in Budel. Jarenlang heeft Projectkoor Experience hier met veel plezier gerepeteerd. Vanaf september 2021  repeteert Projectkoor Experience gerepeteerd in gemeenschapshuis de Reinder te Budel-Schoot op de vertrouwde maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Zing je je graag sterk, neem dan contact op het bestuur om volgens de geldende corona maatregelen de repetitie vrijblijvend te bezoeken.